کشک کسری

شرکت دشت رضوان شرق

شرکت دشت رضوان شرق



معمولا ایرانیان در اکثر غداهای خود به وفور از کشک استفاده میکنند آیا از خواص درمانی کشک اطلاعات کافی دارید؟

کشک یکی از فرآورده های فرعی شیر است که به دو روش سنتی از جوشاندن .تغلیط.یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می ماندویا از ماست بدون چربی تهیه میشود.ماده اولیه کشک عبارت است ازشیر میش بز گاویا مخلوطی از آنها کشک با حجم کم خود یک ماده غدایی معجزه آساست که در بر دآرنده تمامی خواص شیروحاوی کلسیم چربی نمک  وویتامین است.
میزان انرزی تولیدشده با 100گرم کشک حدود 105تا 120کیلو کالری است که میتواند عنوان یکی ازتآمین کننده ها ی انرژی مورد نیاز بدن در رژیم غدایی روزانه گنجانده شود.

کشک به علت داشتن اسیدهای آلی ضدعفونی کننده دستگاه هاضمه (معده .روده کوچک وروده بزرگ) است .همچنین به واسطه حضور اسید لاکتیک وآنتی بیوتیک طبیعی بسیاری از ناراحتی های معده را رفع میکند انگلها را بر طرف کرده وبا خوردن کشک شما هیچگاه ترش نمیکنید.